top of page

Ford garage in Oosteeklo (Assenede)

Ford

Aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehands Ford wagens, herstellingen en onderhoud van alle merken

Garage Van De Voorde is uw officiële Ford garage in Oosteeklo (Assenede). Hier kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehands Ford wagens. Bij de aankoop van een nieuwe wagen in onze garage kopen wij bovendien uw oude wagen over, ongeacht het merk! Ook voor een onderhoud of herstellingen van alle merken kunt u langs onze garage rijden In panne met uw voertuig? Reken op de snelle service van onze depannagedienst.

Garage van vader op zonen

Wij zijn een familiezaak met in totaal zowat 34 jaar ervaring in de vingers. Eerst runde vader Marc Van De Voorde de zaak, vandaag is de tweede generatie aan de beurt: de 2 zonen Dries & Stijn Van De Voorde, met nog steeds dezelfde topservice!

Sterk in service

Garage Van De Voorde is dan ook gekend om zijn klant- en servicegerichte aanpak over de ganse lijn. De klant is hier nog echt koning. We zijn dan ook 24/24 beschikbaar. Zelfs een onderhoud van uw Ford wagen op zaterdagvoormiddag is mogelijk bij ons! Uw auto ophalen en terugbrengen? Geen enkel probleem! In onze gezellige koffiehoek kunnen klanten genieten van gratis koffie en frisdrank terwijl ze wachten.

Ford wagen kopen? Welkom in onze showroom!

In onze showroom in Oosteeklo (Assenede) kunt u ons huidig aanbod aan Ford wagens rustig komen bekijken. Het loont zeker de moeite om eens langs te komen!

Op zoek naar een Ford garage? Contacteer ons!

bottom of page