top of page
MDS bvba
humbaur

Verkoop van nieuwe en tweedehandse aanhangwagens bij Garage Van De Voorde bvba in Assenede

Humbaur, het neusje van de zalm onder de aanhangwagens

Als u op zoek bent naar een gerieflijke aanhangwagen, dan zit u goed bij Garage Van De Voorde bvba in Oosteeklo. Wij verkopen de aanhangwagens van Humbaur, een Duits topmerk dat al enkele jaren op nummer 1 staat in de sector. Humbaur heeft die plaats te danken aan zijn veelzijdig aanbod en het uitgebreide gamma van accessoires. Zo heeft dit merk een- en tweeassige aanhangwagens, open en gesloten modellen, multifunctionele aanhangwagens, aanhangers met kiepfunctie, met koel- en vriesuitrusting tot zelfs paardentrailers toe en nog veel meer.

Bent u dus een particuliere handig harry, bouwaannemer, marktkramer van verse groenten en fruit of paardenliefhebber, Humbaur heeft voor u de aanhangwagen die u zoekt.

Aanhangwagens op maat gemaakt

Vindt u in het ruime marktaanbod toch niet wat u nodig hebt, dan weten wij wel raad. Wij maken namelijk ook aanhangwagens op bestelling. Vertel ons wat uw behoeften zijn en wij voorzien uw aanhanger van alle gewenste opties. Zo hebt u een volledig op maat gemaakte aanhangwagen die voor de volle honderd procent aan uw vraag beantwoordt.

Ontdek onze tweedehandsaanhangers

Naast onze nieuwe aanhangwagens stellen we u eveneens interessante occasies voor. Op deze pagina ziet u wat wij in de aanbieding hebben. Wij zijn een serieuze zaak en willen u een correcte service bieden. Vandaar dat we u tegelijk de nodige technische info en het chassispaatje van elke voertuig tonen.

Let wel: het aanbod van tweedehandse aanhangwagens verandert voortdurend.

Zit er nu niet tussen wat u wenst? Volgende week misschien wel.
Raadpleeg onze website dus geregeld. Of bel ons gewoon, we helpen u graag.

Overweegt u om een aanhangwagen te kopen?
Contacteer ons gerust voor info en advies.

bottom of page